Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας (05/01)

Το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας (05/01)


Πέντε συνολικά ομάδες της Ακαδημίας μας θα δώσουν αγώνα το ερχόμενο Σάββατο (05/01). Πάφος και Εθνικός Άσσιας οι αντίπαλοι για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Τις πρώτες τους αγωνιστικές υποχρεώσεις για το νέο έτος έχουν αυτήν την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε παιχνίδια το Σάββατο που έρχεται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 φιλοξενεί την Πάφος FC για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει από την αρχή της διοργάνωσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 θέλει επιστροφή στις νίκες στον εντός έδρας κόντρα στον Εθνικό Άσσιας. Οι «πράσινοι» θέλουν να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί και να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να βελτιώσουν την βαθμολογική τους συγκομιδή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Άσσιας, εντός έδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στοχεύει στην έβδομη συνεχόμενη νίκη της για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Φιλοξενείται από τον Εθνικό Άσσιας στο βοηθητικό γήπεδο Μακαρείου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στον Εθνικό Άσσιας για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.