Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (23-24/2)

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (23-24/2)


Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανόρθωση και Αποέλ οι αντίπαλοι των ομάδων.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι παιχνίδια. Το πέντε θα διεξαχθούν το Σάββατο και το ένα την Κυριακή.

Η ομάδα U19 έχει ενώπιόν της δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα U17 δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα U16 δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα U15 βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και θέλει τη νίκη, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για να παραμείνει εκεί ή ακόμη και να ανέβει πρώτη.

Η ομάδα U14 συνεχίζει την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Η ομάδα U13 αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ (κλιμάκιο Λευκωσίας) και θέλει το πρώτο της «τρίποντο» στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

* Τα αναβληθέντα παιχνίδια της U16 και της U17  απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθούν στις 13/03 και στις 06/03 αντίστοιχα.