Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (16-17/2)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (16-17/2)


Τρεις νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

*Οι αγώνες των ομάδων U16 και U17 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας, αναβλήθηκαν λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση.

Αναλυτικά:

U13: Galacticos F.C. – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1

Δεν άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα εκτός έδρας από την Galacticos F.C. με 4-1. Ο προπονητής των «πρασίνων», Ανδρέας Δαρείος άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Παπαθανασίου, Γιαννακού, Γρούτα, Ανδρέου, Οζλέρ, Θεοδώρου, Νεοκλέους, Αγγελή, Αγαπίου και Ζουλαφάκη. Το μοναδικό γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε ο Νεοκλέους. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή (24/02) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (κλιμάκιο Λευκωσίας) εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Σαλαμίνα 2-0

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0 για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Γεωργίου, Πέτρου Α., Σωτηρίου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιαπίνη, Ανδρέου, Νεοφύτου, Σπύρου και Απόστολου. Τα γκολ για το «τριφύλλι» που ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σημείωσαν οι Νεοφύτου και Τσιαπίνης. Για τον πρώτο ήταν το πέμπτο του τέρμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και για τον δεύτερο το πρώτο. Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και μηδέν κατά. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (23/02) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Σαλαμίνα 5-0

Επιστροφή στις νίκες με εμφαντικό τρόπο πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς για την 5η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας με 5-0 τη Νέα Σαλαμίνα. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Μαντορίνης, Καϊάφας, Κυλίλης, Βενιζέλου, Γρούτας, Χριστάκη, Πίσσης, Σπυριδάκης, Τσουτσούκης, Κυριακίδης, Ευαγγέλου. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν οι Ναθαναήλ, Παυλόπουλλος, Στασής, Πετρίδης, Κουρσαρής, Μακρυγιώργης. Η ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου και με σκόρερ τους Κυριακίδη, Καϊάφα, Ναθαναήλ (δύο) και Παυλόπουλλο έφτασε στην τρίτη της νίκη στη δεύτερη φάση. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε το «τριφύλλι» στους 11 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΛ. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Αποέλ, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 1-1

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 και εξήλθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Αντωνίου, Λεμέσιο, Φώτη, Γαβριήλ, Γεωργίου, Παναγή, Χαραλάμπους Χ., Κακουλλή Γ., Κακουλλή Α., Πατσή και Ποντικό. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Λοΐζου, Ιακώβου και Χαραλάμπους Μ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να φέρνει το ματς στα ίσα ένα τέταρτο πριν το τέλος με τον Λοΐζο Λοΐζου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ακραίος επιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα U19 την οποία συνδύασε με γκολ! Παρά το ατυχές αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην κορυφή με 44 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» έχουν απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο, το ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας.