Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (23-24/2)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (23-24/2)


Δύο νίκες και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 1-2

Την πρώτη της ήττα ύστερα από πέντε νίκες στη β’ φάση, γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από το Αποέλ με 1-2. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Κελεπέσιη, Γεωργίου, Πέτρου Α., Σωτηρίου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλλο, Αντρέου, Ερωτοκρίτου, Νεοφύτου, Σπύρου και Αποστόλου. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χρίστου, Λάμπρου, Δημητρίου, Σταύρου, Πέτρου Μ. και Τσιαπίνης. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Δημητρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 παρέμεινε στους 15 βαθμούς με απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την Δόξα. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 4-2

Την τέταρτη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κέρδισε εντός έδρας το Αποέλ με 4-2 και συνέχισε την αήττητη πορεία της. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Ιωάννου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Μαντορίνη, Γρούτα, Καϊάφα, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Πίσση, Χριστάκη, Τσουτσούκη, Μαυρή, Κυριακίδη και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Θεοδώρου, Στασής, Ναθαναήλ, Μακρυγιώργης και Χριστοδούλου. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και έφτασε απολύτως δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Σπυριδάκης, Κυριακίδης, Πίσσης και Θεοδώρου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (02/03) απέναντι στη Δόξα εκτός έδρας.

 

U16: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 αφού για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης, έχασε εκτός έδρας με 3-0 από το Αποέλ. Το «τριφύλλι» ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ντάλια, Πολυβίου, Σεργίδη, Κέζο, Κυλίλη, Γεωργίου Σ., Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Κημήτρη, Αγγελή και Χατζηχρίστου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Γεωργίου Λ., Νικολάου και Παναγιώτου. H OMONOIA U16 έμεινε στους 7 βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα.

 

U17: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1

Την ήττα με 6-1 από το Αποέλ γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας μας, Χάρης Καλλικάς, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χρυσοστόμου,Χατζηβασιλείου, Κυριάκου, Γεωργίου, Καλλή, Φωκά, Φώτη, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Λοΐζου και Ζευκή. Το μοναδικό γκολ για τους «πράσινους» σημείωσε ο Χρίστου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο. Έχει απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (02/03) απέναντι στη Δόξα εντός έδρας.

 

U19: Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς για την 19η αγωνιστική επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ανόρθωσης με 1-2. Η ομάδα μας άρχισε τον αγώνα με τους Αντωνίου, Αυλωνίτη, Ιακώβου, Αθανασιάδη, Φώτη, Παναγή, Λεμέσιο, Πατσή, Κακουλλή Γ., Κακουλλή Α. και Ποντικό. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Χαραλάμπους Μ., Χριστοδούλου και Καλογερίδης. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται με τέσσερις βαθμούς διαφορά στην κορυφή καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΑΠΟΕΛ. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 47 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ακολουθεί ο δύσκολος εντός έδρας αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ.