Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (9-10/2)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (9-10/2)


Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΣΠΙΣ 2-4

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΣΙΛ με 2-4. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισήα, Δαρείο, Γρηγορίου, Παπαθανασίου, Καλαφάτη, Αγγελή, Γαβριήλ, Γιαννακού, Κοτσώνη, Οζλέρ και Ζουλαφάκη. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, καθώς το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογία και σκόραραν με τους Ζουλαφάκη και Κοτσώνη στο 19ο και 55ο λεπτό αντίστοιχα. Έτσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη φάση μάζεψε 33 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Πέτυχε 66 τέρματα και δέχθηκε 39. Πλέον, αναμένεται η κλήρωση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα συμμετάσχουν οι δέκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

 

U14: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε την Πάφος FCεκτός έδρας με 0-1 και ανέβηκε στους 12 βαθμούς. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιης, Γεωργίου, Πέτρου Α., Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Πέτρου Μ., Σπύρου και Νέοφυτου. Το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο με δυνατές μονομαχίες και η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε το «τρίποντο». Αυτή τελικά ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Χρίστο Νεοφύτου 20 λεπτά πριν από το τέλος. Πλέον, μετά από τέσσερις αγωνιστικές το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 8 υπέρ και μηδέν κατά. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (16/02 / 10:00) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Ηλίας Πούλλος».

 

U15: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας, εξήλθε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Πετρίδης, Χατζηχρίστου, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Καϊάφας, Πίσσης, Χριστάκη, Ναθαναήλ, Κυριακίδης, Στασής και Σπυριδάκης ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Γρούτας, Τσουτσούκης, Χριστοδούλου και Μακρυγιώργης. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα μας έφτασε τους οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 2-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Οι «πράσινοι» κέρδισαν εντός έδρας 2-0 την Πάφος FC και ανέβηκαν στους επτά βαθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Σεργίδη, Κέζο, Σαμάνη, Γεωργίου Σ., Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Γεωργίου Λ., Κιλήλη και Αγγελή. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Κημήτρη και Μαυρής. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στο «τρίποντο». Το 1-0 προήλθε από αυτογκόλ και το 2-0 με σκόρερ τον Γεωργίου Σ. Πλέον, μετά από τέσσερις αγωνιστικές μάζεψε επτά βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενη υποχρεώση το ερχόμενο Σάββατο (16/02 / 10:00) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 4-1

Με εμφαντικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 καθώς επιβλήθηκε 4-1 με ανατροπή της Πάφος FC. Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν τέσσερις φορές και κατάφεραν αν ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Καλλικάς, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Γεωργίου Μ., Σακκά, Χατζηβασιλείου, Χρίστου Σ., Γεωργίου Τ., Χρίστου Κ., Χριστοδούλου, Φωκά Π., Ποντικό, Ζευκή και Λοΐζου. Τις πέντε αλλαγές αποτέλεσαν οι Κουλουμπρής, Χατζηγεωργίου, Χρυσοστόμου, Φώτη και Κυριάκου. Σκόραραν τέσσερις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές για το «τριφύλλι», με τους Λοΐζου, Φώτη, Ζευκή και Ποντικό να βρίσκουν δίκτυα. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στους εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Μενεού.

 

U19: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 με 1-4 σε βάρος της Καρμιώτισσας. Η ομάδα μας αγωνίστηκε για το τελευταίο μισάωρο με 10 παίκτες. Για το «τριφύλλι» ξεκίνησαν οι Νικολάου, Αυλωνίτης, Φώτη, Γαβριήλ, Λεμέσιος, Κονομής, Πατσής, Μενοίκου, Κακουλλής Γ. και Κακουλλής Α. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Ιακώβου, Γεωργίου και Χαραλάμπους Μ. Η ομάδα μας προηγήθηκε όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν περίπου μισή ώρα πριν τη λήξη του αγώνα με πέναλτι, σε μια φάση όπου αποβλήθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λεωνίδας Κονομής. Οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές και να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ ενώ ένα γκολ σκόραρε και ο Στέλιος Ιακώβου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 παραμένει σταθερά στην κορυφή με 43 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την Τετάρτη και πάλι εντός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο.