Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (13-17/3)

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (13-17/3)


Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποέλ, Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα και Ερμής οι αντίπαλοι των ομάδων.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά παιχνίδια. Το ένα είναι εξ αναβολής και θα διεξαχθεί αύριο, τα πέντε το Σάββατο, ενώ υπάρχει και αγώνας την Κυριακή.

Η ομάδα U19 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +4 από το δεύτερο Αποέλ, τον οποίον αντιμετωπίζει εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική. Με ενδεχόμενη επιτυχία θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού βρισκόμαστε έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Η ομάδα U17 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα U16 έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Αύριο (13/03) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα.

Η ομάδα U15 βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο +2 από τη δεύτερη θέση. Για να παραμείνει εκεί θα χρειαστεί να κερδίσει την Καρμιώτισσα στο «Ηλίας Πούλλος».

Η ομάδα U14 είναι μόνη πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την Καρμιώτισσα και στόχος της είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Η ομάδα U13 ψάχνει την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Την Κυριακή υποδέχεται τον Ερμή για την τέταρτη αγωνιστική.