Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Αιώνιο» ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19

«Αιώνιο» ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19


Στην 1η θέση με 50 βαθμούς βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 19 ετών με απολογισμό δεκαέξι νίκες, δύο ισοπαλία και δύο ήττες. Αυτήν τη βδομάδα θα αντιμετωπίσει το 2ο Αποέλ που έχει 46 πόντους και θέλει να πάρει τη νίκη για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Αναλυτικά:

Ντέρμπι απέναντι στο Αποέλ έχει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον «αιώνιο» αντίπαλο εκτός έδρας και στόχος της είναι μόνο η νίκη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο πρώτος σκόρερ, Ανδρόνικος Κακουλλής: «Είναι ντέρμπι και όπως είναι λογικό θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το Αποέλ στην έδρα του. Ακόμη και αν έρθει η νίκη όμως τίποτα δεν τελειώνει. Υπάρχει ακόμη δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Κληθείς να σχολιάσει τη δική του παρουσία, τόνισε: «Προπονήθηκα αρκετές φορές με την πρώτη ομάδα και συμπεριλήφθηκα στην αποστολή σε κάποια παιχνίδια. Όμως ακόμη έχω δρόμο μπροστά μου για να καθιερωθώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην ομάδα U19 τα πάω αρκετά καλά, αλλά στόχος μου δεν είναι οι δικές μου παρουσίες, αλλά να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει κάθε αγωνιστική».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και απολογισμό 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη, το Αποέλ είναι δεύτερος με 46 βαθμούς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στα γήπεδα του Pascal και θα αρχίσει στις 15:30.