Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με Τζιωνή τα φιλικά με Ελλάδα

Με Τζιωνή τα φιλικά με Ελλάδα


Τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας ενόψει Elite Round θα δώσει η Εθνική Νέων απέναντι στην Ελλάδα. Έχουν προγραμματιστεί δύο αγώνες (5 και 7 Μαρτίου), οι οποίοι θα γίνουν στην Κύπρο στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας. Στην κλήση βρίσκονται μόνιμα οι Ανδρόνικος Κακκουλής, Σάββας Νικολάου και Χρ. Αντώνης Φώτι, ενώ αυτήν τη φορά προστέθηκε και ο Μαρίνος Τζιωνής. O Elite Round θα διεξαχθεί 20 με 26 Μαρτίου, διάστημα στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ δε δίνει αγώνα πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Νέων U19 στον Elite round και την εβδομάδα που διανύουμε θα δώσει τους τελευταίους φιλικούς της αγώνες.

Τα φιλικά θα διεξαχθούν στις 5 (ώρα 15:00) και 7 Μαρτίου (ώρα 11:00πμ) αντίστοιχα στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας.

Η ομάδα μας ενόψει των δύο φιλικών με την Ελλάδα θα προπονηθεί σήμερα και στην κλήση του Ομοσπονδιακού  μας προπονητή Σάββα Δαμιανού βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Δημήτρης Ράσπας
ΑΕΛ: Γιάννης Γερολέμου, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μιχάλης Ιωάννου, Νικόλας Παναγιώτου
Αποέλ Πάρης Πολυκάρπου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Γιώργος Παπαδόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Κωνσταντίνος Ηλία
ΘΟΙ Λακατάμιας: Αλέξανδρος Λεμονάρης
ΕΝ Παραλιμνίου: Ραφαήλ Πιττάτζης
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου, Θωμάς Νικολάου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρόνικος Κακκουλής, Μαρίνος Τζιωνή, Σάββας Νικολάου, Χρ. Αντώνης Φώτι
LEYTON ORIENT: Ρουέλ Σωτηρίου, Έκτορ Κυπριανού

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον έκτο όμιλο με την Πορτογαλία, τη Σκοτία και την Τουρκία και οι αγώνες θα γίνουν από τις 20 μέχρι τις 26 Μαρτίου 2019 στην Πορτογαλία, που σημειώνεται ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου.

Από κάθε όμιλο (σύνολο επτά) θα προκριθούν για την τελική φάση της διοργάνωσης  που θα γίνει στην Αρμενία από τις 14 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2018 οι πρώτες ομάδες.