Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη για να μείνει κοντά

Νίκη για να μείνει κοντά


Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έχει καταγράψει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 17 ετών και θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις. Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, φιλοξενούνται δηλώσεις του Πέτρου Φωκά, ποδοσφαιριστή της ομάδας. Αναλυτικά:

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Μετά πό δύο διαδοχικές ισοπαλίες το «τριφύλλι» στοχεύει στο «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στις δύο προπορευόμενες ομάδες.

Για το παιχνίδι με τους «πράσινους» της Λεμεσού μίλησε στην επίσημη ιστοσελιδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Πέτρος Φωκάς:«Είναι σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να αφήσουμε πίσω μας τις δύο ισοπαλίες. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος της σεζόν θα τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία», το σχόλιο του ανασταλτικού μέσου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη ο Άρη είναι στην 5η θέση με 11 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 12:00.