Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (16-17/3)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (16-17/3)


Δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής 1-2

Την εντός έδρας ήττα από τον Ερμή γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας έχασε με 1-2 εντός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Ανδρέου, Παπαθανασίου, Γιαννακού, Γαβριήλ, Αγγελή, Αγαπίου, Οζλέρ, Θεοδώρου, Αβρααμίδη και Ζουλαφάκη. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Αβρααμίδη, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους. Έτσι, δέχθηκαν την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ερμής πέτυχε δεύτερο τέρμα και πήρε τη νίκη. Πλέον, το «τριφύλλι» έχει έναν βαθμό στη δεύτερη φάση με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (24/03) απέναντι στην Αγία Νάπα εκτός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 5-0

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής κέρδισε εντός έδρας την Καρμιώτισσα με 5-0 και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Παπαδόπουλο, Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Σταύρου, Λάμπρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Πέτρου Μ., Γεωργίου Μ., Αποστόλου, Πισιήα, Πέτρου Α. Και Αντρέου. Οι «πράσινοι» έφτασαν άνετα και δίκαια στην ευρεία νίκη επί της ομάδας των Πολεμιδιών χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Τσιαπίνης και το ένα των Νεοφύτου, Αντρέου και Πέτρου Μ. Πλέον, το «τριφύλλι» έφτασε στους 21 βαθμούς, είναι πρώτο στη βαθμολογία με απολογισμό επτά νίκες και μία ήττα. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (23/03) απέναντι στον Απόλλωνα εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 2-0

Άλλη μία νίκη, την έκτη της στη δεύτερη φάση, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 με 2-0 επί της Καρμιώτισσας για την 8η αγωνιστική στο «Ηλίας Πούλλος». Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους Πετρίδη, Χταζηχρίστου, Κυλίλη, Γρούτα, Bενιζέλου, Πίσση, Ναθαναήλ, Τσουτσούκη, Θεοδώρου, Στασή και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Παυλόπουλλος, Χριστάκη, Χριστοδούλου, Κουρσάρης, Μακρυγιώργης και Κυριακίδης. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης. Το τρίποντο αυτό ανέβασε την ομάδα μας στους 20 βαθμούς και την διατήρησε στην πρώτη θέση. Ο απολογισμός του «τριφυλλιού» είναι έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στα Πρωταθλήματα Παίδων. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα σε μία εβδομάδα.

 

U16: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-0

Την εκτός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η ομάδα μας ηττήθηκε με 6-0 και παρέμεινε στους 8 βαθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Κέζο, Γεωργίου, Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Κημήτρη, Νικολάου, Αγγελή, Γεωργίου, Σεργίδη και Σαμάνη. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (23/03) απέναντι στον Απόλλωνα εντός έδρας.

 

U17: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Ισόπαλη 2-2 με την Καρμιώτισσα στη Λεμεσό, εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β’ φάσης. Χρυσοστόμου, Φιλίππου, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου, Πολυβίου, Φωκά Π., Κυριάκου, Βιολίνοφ, Ζευκής και Αντωνίου ήταν οι αρχικές επιλογές του προπονητή ενώ ως αλλαγή πέρασε στον αγώνα ο Ιωάννου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους «πράσινους» να ισοφαρίσουν ισάριθμες. Οι ποδοσφαιριστές μας είδαν την μπάλα δύο φορές να σταματά στο δοκάρι κάτι που τους στέρησε το τρίποντο. Ανδρέας Ποντικός και Άγγελος Ζευκής πέτυχαν τα γκολ του «τριφυλλιού». H OMONOIA U17 παρέμεινε στην 3η θέση με 14 βαθμούς. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής η ομάδα μας που στρέφει την προσοχή στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο.

 

U19: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-3

Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-3 από το Αποέλ. Οι «πράσινοι» έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 1-3 όμως εν τέλει το παιχνίδι γύρισε. Τον αγώνα άρχισαν οι Νικολάου, Ιακώβου, Γαβριήλ, Φώτη, Κακουλλής Α., Παναγή, Ποντικός, Λοϊζου, Κακουλλής Γ., Χαραλάμπους Χ. και Αυλωνίτης. Τις δύο αλλαγές ππυ πραγματοποιήθηκαν αποτέλεσαν οι Κονομής και Πατσής. Δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής και ένα ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή με 50 βαθμούς, στο +1 από το Αποέλ. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 που μετρά άλλες 16 νίκες και δύο ισοπαλίες στην έως τώρα πορεία της. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας το Σάββατο 30/03.