Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (2-3/3)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (2-3/3)


Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Στην ισοπαλία χωρίς τέρματα έμεινε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 απέναντι στον Αποέλ (κλιμάκιο Λεμεσού) εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Παπαθανασίου, Ανδρέου, Γαβριήλ, Γιαννακού, Κοτσώνης, Οζλέρ, Αγαπίου, Αβρααμίδης, Αγγελή και Θεοδώρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη, αφού οι «πράσινοι» ήθελαν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες των δύο πρώτων αγωνιστικών. Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως δύο φορές το δοκάρι δεν επέτρεψε στο «τριφύλλι» να ανοίξει το σκορ. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Επόμενη υποχρέωση στις 17 Μαρτίου απέναντι στον Ερμή εντός έδρας.

 

U14: Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Την έκτη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Το «τριφύλλι» κέρδισε το ντέρμπι κορυφής, της 7ης αγωνιστικής, απέναντι στη Δόξα με 0-1 εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +2 από το σημερινή της αντίπαλο. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Παπαδόπουλο, Ανδρέου, Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Σταύρου, Δημητρίου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Λάμπρου, Πέτρου Μ., Ερωτοκρίτου, Αποστόλου και Πέτρου Α. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ισοζυγισμένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του με τη Δόξα και την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά, αυτή που το κατάφερε ήταν η ομάδα μας. Ο Λάμπρου πέρασε στο παιχνίδι δέκα λεπτά πριν από το τέλος και στο 68ο λεπτό (δύο ημίχρονα από 35 λεπτά) σκόραρε και χάρισε το «τρίποντο» στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πλέον, το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα. Επόμενη υποχρέωση σε δύο εβδομάδες (16/03) απέναντι στην Καρμιώτισσα εντός έδρας.

 

U15: Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Άλλη μία νίκη πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Οι «πράσινοι» κέρδισαν τη Δόξα με 0-2 στην Περιστερώνα για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι» άρχισε τον αγώνα με τους Πετρίδη, Βενιζέλου, Γρούτα, Μακρυγιώργη, Κυλίλη, Πίσση, Χριστοδούλου, Τσουτσούκη, Θεοδώρου, Κυριακίδη και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ναθαναήλ, Κουρσάρης, Παυλόπουλλος, Χατζηχρίστου και Καϊάφας. Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Σπυριδάκης, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Νικόλας Κυριακίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο σημερινοί σκόρερ της ομάδας μας κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Το τρίποντο αυτό ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στους 17 βαθμούς και «οδηγεί» σταθερά την κούρσα την κούρσα του πρωταθλήματος. Tην ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα μας δεν θα δώσει αγώνα. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα, εντός έδρας απέναντι στην Καρμιώτισσα.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα 0-3

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από τη Δόξα με 0-3. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Σεργίδη, Κέζο, Αγγελή, Γεωργίου Σ., Ιωακείμ, Μαυρή, Γεωργίου Λ., Χριστοδούλου και Νικολάου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Χαραλάμπους, Παναγιώτου και Σάμανης. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στους επτά βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο (εξ αναβολής με τη Νέα Σαλαμίνα). Επόμενη υποχρέωση σε δύο εβδομάδες (16/03) απέναντι στην Καρμιώτισσα εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα 1-0

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 της Δόξας για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης και ανέβηκε στην 3η θέση. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Γεωργίου Μ., Φιλίππου, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου Τ., Ιωάννου, Φωκά Π., Φώτη, Χριστοδούλου, Ποντικός, Ζευκής και Βιολίνοβ. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Χρυσοστόμου, Χατζηγεωργίου, Σακκάς και Κουλουμπρής. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Ανδρέας Ποντικός. Η νίκη αυτή έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ στους 12 βαθμούς και στην 3η θέση. Ακολουθεί την Τετάρτη ο εξ αναβολής αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 5η αγωνιστική.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 5-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 5-0 στο «Ηλίας Πούλλος» για την 20η αγωνιστική. Η ομάδα μας άρχισε τον αγώνα με τους Νικολάου, Φώτη, Γαβριήλ, Λεμέσιος, Αυλωνίτης, Παναγή, Κακουλλής Γ., Ποντικός, Χαραλάμπους Χ., Πατσής και Κακουλλής Α. ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Λοΐζου, Ιακώβου και Χριστοδούλου. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς γκολ, με την ομάδα μας να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος και να φτάνει σε μια ευρεία νίκη που την διατηρεί στην κορυφή. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Ποντικός ενώ από ένα οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Γιώργος Κακουλλής. Η νίκη αυτή ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στους 50 βαθμούς με απολογισμό 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το ερχόμενο Σάββατο οι «πράσινοι» θα δώσουν νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα. Για το πρωτάθλημα ακολουθεί σε δύο εβδομάδες το ντέρμπι με τον Αποέλ εκτός έδρας.

Όλα τα αποτελέσματα: