Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16

Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16


Στη β’ φάση έχει περάσει το Πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 16 ετών, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς. Όπως είπαμε και για τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας, ελάχιστη σημασία έχει σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα. Το σημαντικό είναι να γίνεται σωστή δουλειά σε σωματικό και τεχνικό επίπεδο, όπως και να χτίζεται χαρακτήρας και νοοτροπία νικητή. Πιο κάτω ο μίνι απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου, προπονητή της ομάδας, όπως αυτός αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας. Αναλυτικά:

Στην 5η θέση με 7 βαθμούς βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία της διακοπής ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχικά, για το θεσμό της β’ φάσης δήλωσε: «Τον θεωρώ θετικό γιατί δίνει την ευκαιρία στης ομάδες και στους ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους».

Για την εικόνα της ομάδας του στη β’ φάση πρόσθεσε: «Αυξήθηκαν οι εντάσεις που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μου και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης έχω παρατηρήσει αισθητή βελτίωση στον τεχνικό τομέα και αρκετή δουλειά από τους μικρούς στις αδυναμίες τους».

Για το τι κρατά από την έως τώρα πορεία της ομάδας είπε: «Κρατώ την αφοσίωση που δείχνουν οι παίκτες μου αλλά και τον χαρακτήρα και τη θέληση που επιδεικνύουν».

Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων πέντε υπέρ και επτά κατά. Απομένουν δώδεκα παιχνίδια για τους «πράσινους» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα, εκτός έδρας για τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής.