Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Χάρη Καλλικά για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17

Ο απολογισμός του Χάρη Καλλικά για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει συνέχεια με δηλώσεις των προπονητών των επίλεκτων ομάδων στη επίσημη ιστοσελίδα. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Χάρη Καλλικά, με τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 να κάνει το δικό του απολογισμό για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στην 3η θέση με 13 βαθμούς βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία της διακοπής ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Καλλικάς, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχικά ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι πως τα παιδιά δουλεύουν και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Παίζουμε σωστά και έχουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα. Να μην ξεχνάμε πως σε αυτή τη β’ φάση όλα τα παιχνίδια είναι δυνατά και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας».

Για κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα τόνισε: «Παίζει ρόλο το γεγονός ότι 8-9 από τους έντεκα είναι ποδοσφαιριστές πιο μικροί σε ηλικία και συγκεκριμένα του 2003, ενώ έχουμε να ανταγωνιστούμε ηλικιακά πιο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αυτό μας κοστίζει στη δύναμη και στην ταχύτητα. Επίσης είναι και κάποιοι μικροί που αποχώρησαν όπως ο Λοΐζου που προβιβάστηκε στην U19 και ο Ποντικός που συνεχίζει στη Γερμανία. Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Οι μικροί δουλεύουν και τα πιο πολλά αποτελέσματα είναι νίκες. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στη συνέχεια. Είναι αυτό που τους τονίζω, δεν αρκεί απλά να απολαμβάνεις τον αγώνα, είμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να κερδίζουμε. Το θετικό είναι ότι παίζουμε σωστά».

Για το τι κρατά στο τέλος της ημέρας ανέφερε: «Σημασία έχει να βγουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προχωρήσουν. Είναι όλα στο παιχνίδι και η νίκη και η ήττα. Τονίζω στους παίκτες μου ότι λάθη θα γίνουν, σημασία έχει να δουλεύουν για να τα διορθώσουν και να πιστεύουν στους εαυτούς τους».

Στη δεύτερη φάση το «τριφύλλι» έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 14 υπέρ και 11 κατά. Απομένουν έντεκα παιχνίδια για τους «πράσινους» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εκτός έδρας.