Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Μάριου Νικολάου για την U14

Ο απολογισμός του Μάριου Νικολάου για την U14


Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 14 ετών, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, με το πρωτάθλημα να έχει περάσει στη β φάση του. Ο προπονητής, Μάριος Νικολάου, κάνει τον δικό του μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία. Αναλυτικά:

Την πολύ καλή φετινή της πορεία συνεχίζει και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς και στο +2 από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται η Δόξα.

Αυτή την εβδομάδα το «τριφύλλι» δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής, Μάριος Νικολάου, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας. Ειλικρινά δεν περίμενε κανείς μας ότι σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος θα βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως με την πάροδο του χρόνο, τη δουλειά και το πείσμα των μικρών καταφέραμε να είμαστε πρώτοι. Πλέον, δεν σας κρύβω πως στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», το αρχικό σχόλιο του κόουτς.

Και πρόσθεσε για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Μετά τα ντέρμπι με τον Αποέλ και τη Δόξα το πιστεύουμε ακόμη περισσότερο. Πέραν της πορείας που πραγματοποιούμε είμαι περήφανος για τη βελτίωση των παικτών μου, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά».

Κληθείς να σχολιάσει την πολύ καλή αμυντική επίδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόνισε: «Πράγματι γίνεται αρκετή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Τα δύο γκολ παθητικό είναι αριθμός που το αποδεικνύει αυτό. Κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα (πέτυχε 26 γκολ σε 7 αγώνες) δείξαμε πως η αμυντική λειτουργία είναι ένα από τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα».

Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έχει απολογισμό έξι νίκες, μία ήττα και συντελεστή τερμάτων 12 υπέρ και μόλις δύο κατά. Απομένουν 11 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας.