Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (13-14/4)

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (13-14/4)


Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει συνολικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέσσερις ομάδες θα δώσουν αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, μια κόντρα στον ΕΝΠ και μια θα αντιμετωπίσει τον Χαλκάνορα. Η U14 δίνει μεσοβδόμαδα και εξ αναβολής αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά παιχνίδια. Το ένα είναι εξ αναβολής και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, τα πέντε το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή.

Η ομάδα U19 επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στις επιτυχίες και θέλει να δώσει συνέχεια για να παραμείνει κοντά στην κορυφή ή να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες της πρωτοπόρου ομάδας και ανέβει στην πρώτη θέση. Υποδέχεται την ΕΝΠ στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα U17 υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Ηλίας Πούλλος» και στοχεύει στο «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στις δύο προπορευόμενες ομάδες και να διατηρήσει την απόσταση που τη χωρίζει από την τέταρτη θέση.

Η ομάδα U16 ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην ΑΕΛ.

Η ομάδα U15 βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολη υποχρέωση στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ.

Η ομάδα U14 έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Αρχικά την Τετάρτη θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της απέναντι στον Άρη στη Λεμεσό, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Η ομάδα U13 θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Την Κυριακή το πρωί υποδέχεται τον Χαλκάνορα.