Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (13-14/4)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (13-14/4)


Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας 1-1

Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 απέναντι στον Χαλκάνορα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ για τους «πράσινους» σημείωσε ο Αγγελή. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Κοτσώνη, Παπαθανασίου, Καλαφάτη, Νεοκλέους, Αγαπίου, Αγγελή, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Θεοδώρου και Ζουλαφάκη. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 5 βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή (21/04) απέναντι στην Liverpool FC εκτός έδρας.

 

U14: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1

Τη δεύτερη της ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ηττήθηκε με 4-1 από την ΑΕΛ στη Λεμεσό και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ του Τσιαπίνη, όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα της και στο τέλος δέχθηκε τέσσερα τέρματα από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχασαν πέναλτι όταν το σκορ βρισκόταν στο 3-1. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Πέτρου Μ., Χρίστου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Δημητρίου, Τσιαπίνη, Ανδρέου, Νεοφύτου και Σταύρου. Πλέον, το «τριφύλλι» έχει 30 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες και δύο ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (20/04) απέναντι Πάφος FC εντός έδρας.

 

U15: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Ισόπαλη 2-2 εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 απέναντι στην ΑΕΛ στη Λεμεσό για την 12η αγωνιστική της β’ φάσης. Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους Μαντορίνη, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Μακρυγιώργη, Καϊάφα, Χριστάκη, Χριστοδούλου, Τσουτσούκη, Στασή, Κυριακίδη και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χατζηχρίστου, Γρούτας, Κυλίλης, Τζιωρτζής και Θεοδώρου. Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Χριστάκη και Τσουτσούκη για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσα με την ισοπαλία 2-2 να μένει μέχρι το τέλος. Η ισοπαλία αυτή φέρνει την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στους 27 βαθμούς και στην 2η θέση καθώς το Αποέλ εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες της ομάδας μας και ανέβηκε στην κορυφή. Με νίκη στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Άρη, οι «πράσινοι» θα προσπεράσουν ξανά τους «γαλαζοκίτρινους» στην βαθμολογία και θα κάνουν ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής κέρδισε 1-0 την ΑΕΛ εντός έδρας. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Μαυρής. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Ιωακείμμ Σεργίδης, Χριστοδούλου, Σαμάνη, Γεωργίου Σ., Γεωργίου Λ., Νικολάου, Μαυρή, Ναθαναήλ και Κημήτρη, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Αγγελή. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 14 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (20/04) απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της ΑΕΛ με 1-0 για την 12η αγωνιστική χάρης σε γκολ του Αντρέα Ποντικού. Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Κυριάκου, Ιωάννου, Πολυβίου, Φωκά, Χρίστου, Ποντικός, Βιολίνοφ, Κουλουμπρής και Αντωνίου αποτέλεσαν την βασική ενδεκάδα. Μοναδική αλλαγή ήταν ο Χριστοδούλου. Παρά τις απουσίες το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε μια νίκη που την είχε ανάγκη. H ομάδα μας βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 21 βαθμούς. Την ερχόμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δεν θα δώσει αγώνα. Επόμενος αγώνας μετά το Πάσχα απέναντι στην Πάφος FC.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 4-1

Με 4-1 επικράτησε η ΟMONOIA U19 της ΕΝΠ στο «Ηλίας Πούλλος» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Αντωνίου, Μαυροφτής, Γαβριήλ, Λεμέσιος, Ιακώβου, Μενοίκου, Κονομή, Παναγή, Κακουλλή Γ., Λοΐζου και Κακουλλή Α. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Ζευκής, Γεωργίου και Καλογερίδης. Τα γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Κωνσταντίνος Μενοίκου, Λοΐζος Λοΐζου και Οράτιος Λεμέσιος. Επομένως οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 57 βαθμούς και παραμένουν στη 2η θέση, στο -1 από το Αποέλ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην Πάφος FC το ερχόμενο Σάββατο.