Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (20-21/4)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (20-21/4)


Τρεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αναλυτικά:

U13: Liverpool FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

Με νίκη ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας την Liverpool FC με 0-3 και τερμάτισε στην 7η θέση με 8 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Ανδρέου, Γιαννακού, Νεοκλέους, Δαρείου, Παπαθανασίου, Κοτσώνη, Αγγελή, Σαρρή, Αβρααμίδη και Ζουλαφάκη. Τα γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Ανδρέου, Αβρααμίδης και Θεοδώρου. Με τα τρία σημερινά η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε 17 υπέρ και 21 κατά.

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 1-0

Την ενδέκατη φετινή νίκη της πανηγύρισε σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κέρδισε την Πάφος FC με 1-0 και έφτασε τους 33 βαθμούς. Πλέον, βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση, καθώς η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Αποέλ. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Ανδρέου, Τσιαπίνη, Λάμπρου, Νεοφύτου και Σταύρου. Το γκολ για το «τριφύλλι» σημείωσε ο Χρίστου επτά λεπτά πριν από τέλος του αγώνα και ενώ η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Πλέον, οι «πράσινοι» έφτασαν στους 33 βαθμούς με απολογισμό 11 νίκες και 2 ήττες. Επόμενη υποχρέωση σε δύο εβδομάδες (04/05) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 2-0

Άλλη μία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 η οποία επικράτησε με 2-0 της Πάφος FC στο «Ηλίας Πούλλος» για την 13η αγωνιστική. Μαντορίνης, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Γρούτας, Καϊάφας, Πίσσης, Χριστοδούλου, Τσουτσούκης, Τζιωρτζής, Στασής και Σπυριδάκης ήταν οι πρώτοι έντεκα που επέλεξε ο προπονητής. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Θεοδώρου, Χριστάκη, Ναθαναήλ, Χατζηχρίστου, Μακρυγιώργης και Κυριακίδης. Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Σπυριδάκης ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάριος Θεοδώρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παραμένει στην 1η θέση με 33 βαθμούς έναντι 31 του Αποέλ. Ακολουθεί η διακοπή για το Πάσχα και έτσι ο επόμενος αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας θα γίνει το Σάββατο 4 Μαΐου.

U16: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 5-0

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ηττήθηκε από την Πάφος FC με 5-0 εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Κέζο, Χριστοδούλου, Ιωακείμ, Γεωργίου Λ., Γεωργίου Σ., Νικολάου, Μαυρή, Κημήτρη και Αγγελή. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Επόμενη υποχρέωση σε δύο εβδομάδες (04/05) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας.