Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας το περασμένο Σάββατο.

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 η οποία επιβλήθηκε με 4-0 του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική. Δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής και από ένα γκολ οι Γιώργος Κακουλλής και Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα μας είναι 12η με πέντε βαθμούς ενώ έχει αγώνα λιγότερο (ΑΕΛ, εκτός) που αν το κερδίσει μπορεί να βρεθεί μέχρι και στην 5η θέση.

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στο ΘΟΪ αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Το «τριφύλλι» έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκε με γκολ του Βενιζέλου αλλά δυστυχώς δέχθηκε την ισοφάριση περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος. Οι «πράσινοι» έφτασαν στους 11 βαθμούς και στην 8η θέση με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν μπόρεσε σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετώπισε το ΘΟΪ εκτός έδρας και εξήλθε ισόπαλη 2-2. Η ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία σε σχέση με τον αντίπαλο, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Τα δύο γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Χριστοδούλου και Βασιλείου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μέτρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στο ΘΟΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με μικρότερους ποδοσφαιριστές σε ηλικία σε σχέση με τον αντίπαλο. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Θεοδώρου. Πλέον μετά από έξι νίκες και μία ισοπαλία, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 είναι 3η με 19 βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, η οποία κέρδισε εντός έδρας το ΘΟΪ με 5-0. Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία σε σχέση με τον αντίπαλο, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην πέμπτη φετινή επιτυχία της. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ο Κουτσού, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Χριστοφόρου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 15 βαθμούς και στην 6η θέση με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0

U17: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

U16: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 1-1

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 5-0