Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (17/11)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (17/11)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τον απολογισμό των ομάδων της Ακαδημίας στις χθεσινές τους αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:

Τρεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στους χθεσινούς αγώνες για την 11η αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κερδίζοντας με 0-1 την Ανόρθωση. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Άγγελος Ζευκή. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 που συνεχίζει την προσπάθειά της για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 19 βαθμούς και στην 9η θέση.

Άνετη νίκη πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κερδίζοντας εκτός έδρας την Ανόρθωση με 0-6. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην έβδομη φετινή επιτυχία τους. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Γεωργίου Λ. και Κυλίλης, ένα ο Πίσσης, ενώ ένα γκολ προήλθε από αυτογκόλ. Πλέον, με 22 βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 είναι στην 4η θέση.

Άτυχη στάθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με την Ανόρθωση γνώρισε την ήττα με 3-2. Το σκορ είχε αρκετές διακυμάνσεις. Αρχικά το «τριφύλλι» προηγήθηκε με τον Νεοφύτου Α., οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Μιχαηλίδη και στο τελευταίο λεπτό έγινε το 2-3 για την Ανόρθωση. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που σταμάτησε το αήττητο σερί 10 αγώνων στο οποίο η ομάδα μας μετρούσε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα μας έμεινε στους 26 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση.

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε εντός έδρας την Ανόρθωση με 1-0. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος σε όλη τη διάρκεια του και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας σκόραρε στο δεύτερο μέρος με τον Νικολαΐδη και πανηγύρισε την έβδομη φετινή επιτυχία της. Πλέον, με τους 21 βαθμούς το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 5η θέση.