Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (13/11)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (13/11)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τον απολογισμό των επίλεκτων ομάδων στις χθεσινές τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά:

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στους χθεσινούς για την 10η αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

H OMONOIA U17 επικράτησε με 1-0 της ΠΑΕΕΚ και επέστρεψε με αυτό τον τρόπο στις νίκες. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Θεοδώρου. Η νίκη αυτή φέρνει την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στην 7η θέση και στους 16 βαθμούς με απολογισμό τέσσερεις νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Την έκτη φετινή επιτυχία της πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε την ΠΑΕΕΚ με 3-0 εντός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν οι Ανδρέου Α., Νεοφύτου Α. και Σταύρου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 19 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Βρίσκεται στη 4η θέση.

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας. Η ομάδα μας ήταν μπροστά με 1-0 στο ημίχρονο χάρη σε αυτογκόλ, ακολούθως δέχθηκε την ισοφάριση, ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Πέπη και στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το 2-2. To «τριφύλλι» παραμένει αήττητο με 26 βαθμούς καθώς στα πρώτα δέκα παιχνίδια μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται στη 2η θέση.

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΠΑΕΕΚ με 3-0. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έμεινε στους 18 βαθμούς και στην 7η θέση με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ήττες.