Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16


Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο παιχνίδι της η ομάδας κέρδισε τον Διγενή Μόρφου με 4-0 και πανηγύρισε τη δωδέκατη φετινή επιτυχία της.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, έκανε το απολογισμό του μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον, όμως με την πάροδο του χρονού η βελτιώση μας είναι εμφανής. Ατομικά και τεχνικά τα παιδιά βελτιώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επίσης άρχισαν να αποκτούν νοοτροπία νικητή μέσω της έντασης των προπονήσεων και των παιχνιδιών. Στη δεύτερη φάση το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό γιατί οι ομάδες θα είναι δυνατές. Για εμάς στόχος είναι η βελτίωση, φυσικά οι νίκες και αν έρθει το πρωτάθλημα καλώς».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία με 37 βαθμούς, απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και συντελεστή τερμάτων 42 γκολ υπέρ και 12 κατά. Επόμενη υποχρέωση το Σάββατο 4 Ιανουαρίου απέναντι στην Αγία Νάπα, εντός έδρας.