Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες και μία ισοπαλία έφεραν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας στα τρία ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο. Δύο αγώνες αναβλήθηκαν. Στα πρωταθλήματα Παίδων (U14, U15, U16, U17) με αυτή την αγωνιστική ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει η δεύτερη.

Στο 2-2 με αντίπαλο τον Ερμή στο «Ηλίας Πούλλος», έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ο Ερμής προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 και οι «πράσινοι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να πάρουν τον ένα βαθμό που τους φέρνει στους 18 συνολικά και στην 6η θέση.

Με 10-0 εντός έδρας επιβλήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 της Αγίας Νάπας στο φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Χατ-τρικ σημείωσε ο Σπυριδάκης ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Ασημένος, Καϊάφας, Κυριακίδης, Γιάγκου, Πολυβίου και Χρίστου. Το «τριφύλλι» τερμάτισε στην 3η θέση με 37 βαθμούς, έχοντας απολογισμό έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Την όγδοη συνεχόμενη επιτυχία της πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Αγία Νάπα με 2-0, χάρη στα δύο γκολ του Μαυρή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και απολογισμό 13 νίκες, 1 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Δεν πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες των επίλεκτων ομάδων U14 και U15 της Ακαδημίας μας που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το πρωί καθώς το γήπεδο μάζεψε αρκετό νερό από την χτεσινή βροχόπτωση και προτιμήθηκε για την ασφάλεια των παιδιών οι αγώνες να μην γίνουν.

Αναλυτικά: 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΜΗΣ 2-2

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 10-0

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2-0

U15: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ αναβλήθηκε

U14: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ αναβλήθηκε