Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των επίλεκτων ομάδων μας στην εμβόλιμη αγωνιστική

Τα αποτελέσματα των επίλεκτων ομάδων μας στην εμβόλιμη αγωνιστική


Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν σήμερα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας για την 2η αγωνιστική της Ανώτατης Κατηγορίας των πρωταθλημάτων Παίδων.

OMONOIA U17

Εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Ανόρθωση γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας δεν άξιζε την ήττα αλλά η αποτελεσματικότητα της αντιπάλου και η ατυχία έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Χρίστου και Σάββα. Ο προπονητής, Γιώργος Ιωάννου, παρέταξε τους Μαντορίνη, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Φωκά Κ., Φωκά Π., Πολυβίου, Χρίστου, Γιάγκου, Βιολίνοβ, Σάββα και Σπυριδάκης ενώ έβαλε ως αλλαγή τους Σολωμή, Χατζηβασιλείου και Ιωάννου.

ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Ανόρθωση με 2-0, χάρη στα γκολ των Κυλίλη και Μαυρή. Ο προπονητής, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Πετρίδη, Γρούτα, Πίσση, Μακρυγιώργη, Ανδρέου, Χριστοδούλου, Γεωργίου, Ασημένο, Θεοδώρου, Μαυρή και Κυλίλη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Ναθαναήλ, Στασής και Παουλόπουλος. Η ομάδα μας ανέβηκε στους έξι βαθμούς.

OMONOIA U15

Ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την ομάδα μας να φτάνει στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Ανδρέου. Ο προπονητής, Μάριος Νικολάου, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ντουμή, Σκορδή, Χρίστου, Παντελή, Σωτηρίου, Μιχαηλίδη, Σταύρου, Ανδρέου Π., Ανδρέου Α., Σπύρου και Βασιλείου ενώ ως αλλαγή πέρασαν οι Τσιαπίνης, Πέτρου και Παναγιώτου. Το «τριφύλλι» έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

ΟΜΟΝΟΙΑ U14

Δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ανόρθωση με 4-1, παρά τη μεγάλη προσπάθεια και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο. Το τέρμα για το «τριφύλλι» σημείωσε ο Πέπης. Ο προπονητής, Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε τον αγώνα με τους: Θεοδώρου Εύδωρα, Χαρίτου, Νικολάου, Γιαννακού, Ιωάννου, Αγγελή, Νικολαΐδη, Χριστοφόρου, Οζλέρ, Πέπη και Θεοδώρου Ευάγγελο. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Παρασκευά, Ζουλαφάκη, Βασιλείου. Οι «πράσινοι» έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Την ερχόμενη Κυριακή οι επίλεκτες ομάδες μας αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική των πρωταθλημάτων.