Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εκτός έδρας αποστολή για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 (δηλώσεις Κ. Βενιζέλου)

Εκτός έδρας αποστολή για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 (δηλώσεις Κ. Βενιζέλου)


Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή του πίνακα έχει στόχο σε αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο (08/02) τη Δόξα εκτός έδρας στην 4η στροφή της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», Κωνσταντίνος Βενιζέλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Σε αυτή τη φάση κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δουλέψαμε σκληρά και θα πάμε στο παιχνίδι για να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματοποιήσαμε μία καλή πορεία στον πρώτο γύρο, όμως τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Εγώ από την πλευρά μου θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα μου και για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μαζέψει έξι βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 12:00 στο Στάδιο «Κατωκοπιά» στην Περιστερώνα.