Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στην ΑΕΛ για την 18η αγωνιστική. Η ομάδα μας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κωνσταντίνο Μενοίκου και Κυριάκο Χριστούλου όμως στα τελευταία λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και αρκέστηκε στον ένα βαθμό. Με οκτώ νίκες, τέσσερεις ισοπαλία και έξι ήττες η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 είναι στους 28 βαθμούς και στην 6η θέση.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-3 τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης. Ο αγώνας ήταν θεαματικός με πολλά γκολ και το τέλος βρήκε νικήτρια την ομάδα μας. Μεγάλος πρωταγωνιστικής ο επιθετικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Σπυριδάκης, που πέτυχε χατ-τρικ. Με το τρίποντο αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 12 βαθμούς. Βρίσκεται στην 3η θέση.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 0-3 και πλησίασε ακόμη περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παυλόπουλος, Γεωργίου και Ασημένος. Πλέον, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 12 βαθμούς και στην 3η θέση με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 τον Ολυμπιακό. Σκόρερ όπως και την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Άγγελος Νεοφύτου. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με το «τριφύλλι» να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να πετυχαίνει το γκολ που του έδωσε τους τρεις βαθμούς. H OMONOIA U15 με τέσσερεις νίκες και δύο ισοπαλίες παραμένει αήττητη και έχει φτάσει τους 15 βαθμούς. Βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 0-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με το σημερινό αποτέλεσμα οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως ακόμη βρίσκονται στα ψηλά και είναι 4οι με 10 βαθμούς.

Αναλυτικά:
U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-2
U17: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U16: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1