Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Μάκη Λοΐζου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14

Ο απολογισμός του Μάκη Λοΐζου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14


Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη φάση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ14 και πλέον η προσοχή στρέφεται στη δεύτερη φάση, η οποία θα αρχίσει σε περίπου δύο βδομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (κλιμάκιο Λευκωσίας) τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας (σύνολο 20 ομάδες) με απολογισμό 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάκης Λοΐζου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και έκανε τον απολογισμό του για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, καθώς και την προσπάθεια της ομάδας μας στη συνέχεια της φετινής σεζόν.

«Θεωρώ πως η πορεία μας στην πρώτη φάση είναι αρκετά καλή. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, παρά το γεγονός πως ηλικιακά είναι μικρότεροι από τους αντιπάλους τους. Στο τεχνικό κομμάτι δεν υπάρχουν διαφορές με τις άλλες ομάδες, εκεί που υστερούμε λίγο είναι στη δύναμη λόγω του σωματότυπου των παιδιών. Όμως, είναι επιλογή μας αυτή ώστε να παρουσιαστούν οι παίκτες μας πιο έτοιμοι και προχωρημένοι στο μέλλον», το αρχικό του σχόλιο.

Ακολούθως σχολίασε τους κύριους στόχους της ομάδας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος: «Πρωτίστως θέλουμε τα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες και να βελτιωθούν ατομικά και ομαδικά ενόψει των επόμενων χρόνων. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στα εννέα παιχνίδια της δεύτερης φάσης και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 (κλιμάκιο Λευκωσίας) είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 8 Μαρτίου απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας.