Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Εκτός έδρας νίκη με 1-2 σε βάρος του Ολυμπιακού, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Κωνσταντίνου Μενοίκου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γιώργο Κακουλλή πριν γίνει το τελικό 1-2. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 31 βαθμούς με απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Βρίσκεται στην 5η θέση.

Σημαντική νίκη με 3-0 σε βάρος της ΑΕΛ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική της β’ φάσης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» μπήκε αποφασισμένο και με δύο γκολ του Δημήτρης Σπυριδάκη και ένα του Άτα Εσσελέρ πήρε το ζητούμενο. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση με 15 βαθμούς (-3 από την κορυφή) μετρώντας πέντε νίκες και δύο ήττες.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της, η οποία τη φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την πρωτοπόρο ΑΕΛ με 2-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ασημένος και Μαυρής. Έτσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στην 2η θέση με 15 βαθμούς (-1 από την κορυφή) έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 η οποία γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης. Για την ομάδα μας τα τέρματα σημείωσαν ο Παναγιώτης Αντρέου και ο Κωνσταντίνος Βασιλείου. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους «πράσινους» στη β’ φάση. Με απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ήττα και δύο ισοπαλίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς.

Ισόπαλη εκτός έδρας εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδας έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παρασκευά και Νικολάΐδης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε στην 4η θέση με 11 βαθμούς έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Αναλυτικά:
U19: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 3-0
U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-1
U15: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2
U14: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ