Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αρχίζουν οι επίλεκτες ομάδες της ακαδημίας μας

Αρχίζουν οι επίλεκτες ομάδες της ακαδημίας μας


Στις 20 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία των Επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Οι διεργασίες για διαμόρφωση και ολοκλήρωση του προγράμματος προετοιμασίας βρίσκονται σε εξέλιξη και σε μεταγενέστερο στάδιο θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Παίδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν μετά την πανδημία, θα διαφοροποιηθεί.

Συγκεκριμένα οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις, σε Ανώτατη και Επίλεκτη κατηγορία, ανάλογα με την περσινή βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι ομάδες. Ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ομάδα μας συμμετέχει στην Ανώτατη κατηγορία μαζί με άλλες εννέα. Αρχικά θα γίνει κλήρωση και οι ομάδες θα παίξουν σε πρωτάθλημα ενός γύρου με εννέα αγωνιστικές. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, οι πρώτες οκτώ ομάδες με βάση την καλύτερη συγκομιδή βαθμολογίας και των τεσσάρων πρωταθλημάτων (U4, U15, U16, U17) θα συνεχίσουν στην Β’ φάση των πρωταθλημάτων Ανώτατης Κατηγορίας.

Στη Β’ φάση συμμετέχουν δέκα ομάδες. Οι πρώτες οκτώ ομάδες (με βάση την συγκομιδή βαθμολογίας και στα τέσσερα πρωταθλήματα) και οι δύο πρώτες ομάδες (1η και 2η με καλύτερη συγκομιδή βαθμολογίας) από τα πρωταθλήματα της Επίλεκτης Κατηγορίας. Οι δέκα ομάδες θα αγωνιστούν σε νέο πρωτάθλημα δύο γύρων (18 αγωνιστικές) και θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.