Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας αυτό το Σαββατοκύριακο στους πέντε αγώνες που έδωσαν για τη 2η αγωνιστική των πρωταθλημάτων τους.

Την ήττα με 3-1 από την ΑΕΛ στη Λεμεσό γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Ηράκλης Μηνά. Η ομάδα μας παρέμεινε στους τρεις βαθμούς και βρίσκεται για την ώρα στην 7η θέση.

Νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Νεοφύτου ενώ για το 2-0 σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα με μακρινό σουτ από το κέντρο του γηπέδου ο Πίσσης. Με έξι βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 είναι πρώτη.

Την ήττα με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Το «τριφύλλι» παρέμεινε στους 3 βαθμούς και πλέον βλέπει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ΟMONOIA U15 ήταν η νικήτρια στο «αιώνιο» ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με 0-3 επί του ΑΠΟΕΛ. Δύο γκολ για το «τριφύλλι» πέτυχε ο Οζλέρ ενώ το τρίτο γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έχει το απόλυτο με έξι βαθμούς στα πρώτα δύο ματς και είναι 1η.

Iσόπαλο 3-3 έληξε το ντέρμπι μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 και του ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε με 3-0 πίσω στο σκορ, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε να φέρει στα ίσα το σκορ και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Σκόρερς για το «τριφύλλι» οι Στυλιανού, Παναγή και Βιολάρης. Η ομάδα μας βρίσκετε στη 2η θέση.

Αναλυτικά:                                     

U19: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ  3-1

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 2-0

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 0-1

U15: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

U14: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ  3-3