Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ O απολογισμός των επίλεκτων ομάδων στην πρεμιέρα!

O απολογισμός των επίλεκτων ομάδων στην πρεμιέρα!


Πέντε νίκες σε πέντε αγώνες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας αυτό το Σάββατο για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων τους.

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς επικράτησε με 3-1 του Ερμή στο «Ηλίας Πούλλος». Σκόρερ χρήστηκαν οι Αντωνίου, Χρίστου και Ιωάννου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 0-2. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Γρούτας και Νεοφύτου.

Ξεκίνημα με νίκη στο νέο πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 που επικράτησε με 2-4 της Ανόρθωσης. Δύο τέρματα πέτυχε ο Χρίστου και από ένα οι Μιχαηλίδης και Σκορδής.

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε της Ανόρθωσης, εντός έδρας, με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-1, όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» σκόραραν με τους Παρασκευά και Γιαννακού και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, η οποία επικράτησε με 5-2 της Ανόρθωσης. Η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 στο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο μέρος αφού πρώτα έγινε το 5-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τα δύο γκολ που πέτυχαν. Για τους «πράσινους» σκόραρε ο Στυλιανού και ο Ψηλογένης ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο Θεοχάρους.

Αναλυτικά:
U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – EΡΜΗΣ 3-1
U17: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U16: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-1
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 5-2