Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, Τρεις ομάδες μας στην πρώτη θέση!

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, Τρεις ομάδες μας στην πρώτη θέση!


Τέσσερεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας αυτό το Σάββατο στους πέντε αγώνες που έδωσαν για τη 3η αγωνιστική των πρωταθλημάτων τους. Οι ομάδες μας των U17, U15 και U14 ανέβηκαν στην πρώτη θέση!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 που επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕΚ στο «Ηλίας Πούλλος» για την 3η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε ο Άτα Εσελέρ, το 2-0 έκανε ο Ανδρέας Σάββα ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάριος Αντωνίου. Η ομάδα μας ανέβηκε στους έξι βαθμούς και στην 5η θέση.

Το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 1-3. Δύο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Ανδρέας Ασημένος και ένα ο Άγγελος Νεοφύτου. Το «τριφύλλι» είναι πρώτο με εννέα βαθμούς.

Ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στον Προμαχώνα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Ανδρέας Σκορδής. H ομάδα μας παραμένει στους τρεις βαθμούς και στην 10η θέση.

Την τρίτη νίκη σε τρία ματς πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κερδίζοντας με 2-0 τον Ολυμπιακό. Και τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Μάριος Παρασκευά. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 1η θέση με εννέα βαθμούς.

Νίκη με 5-2 σε βάρος του Ολυμπιακού πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ουσιαστικά εξασφάλισαν το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγούνταν με 3-0, με το δεύτερο μέρος να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Στυλιανού Ε. (δύο), Ιωάννου, Θεοχάρους και Παναγή. Η ομάδα μας ανέβηκε στους επτά βαθμούς και στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά:
U19: OMONOIA – AEK 3-0
U17: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U16: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-2