Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Οδυσσέα Οδυσσέως για την πορεία της U15

Ο απολογισμός του Οδυσσέα Οδυσσέως για την πορεία της U15


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Οδυσσέας Οδυσσέως, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη διακοπή του πρωταθλήματος (δύο εβδομάδες), τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας U15 και τη συνέχεια.

«Δυστυχώς υπάρχει αυτή η διακοπή για δύο εβδομάδες. Είναι κάτι που σε κανένα δεν αρέσει. Θέλαμε να αγωνιστούμε και να δώσουμε κανονικά τα παιχνίδια μας. Θα κάνουμε υπομονή, όμως, μέχρι να επαναρχίσει το πρωτάθλημα», το αρχικό σχόλιο του Οδυσσέα.

Και συνέχισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που έχουμε ως τώρα, αλλά και οι εμφανίσεις μας. Είναι θετικό το γεγονός ότι συνδυάσαμε αυτά τα δύο. Βλέπω βελτίωση τόσο ατομική, όσο και ομαδική μέσα από τα παιχνίδια».

Όσον αφορά στη συνέχεια ο προπονητής του «τριφυλλιού», τόνισε: «Δεν βρισκόμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε. Χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια και μπόλικη δουλειά για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζουμε. Το σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία μέσω των προπονήσεων και της σκληρής δουλειάς».

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και συντελεστή τέρματων 8 υπέρ και 1 κατά. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας