Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι τοποθετήσεις του Μάριου Νικολάου για την πορεία της U14

Οι τοποθετήσεις του Μάριου Νικολάου για την πορεία της U14


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14, Μάριος Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη διακοπή του πρωταθλήματος (δύο εβδομάδες), τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας U14 και τη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχαμε κάποια θεματάκια με τη μετάβαση των παιδιών από τα πρωταθλήματα των Grassroots σε αυτά των Παίδων. Δώσαμε έξι φιλικά το καλοκαίρι για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν τακτικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, όχι μόνο τεχνικά. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τολμώ να πω και καλύτερα από ότι θα περίμενα τέτοια εποχή. Σίγουρα τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολλά», δήλωσε αρχικά ο Μάριος.

Και συνέχισε: «Έχουμε ποιότητα στην ομάδα μας και αυτό βοήθησε πάρα πολύ. Θέσαμε στόχο με τα παιδιά να γινόμαστε καλύτεροι εβδομάδα με εβδομάδα. Βρισκόμαστε εντός αυτού του στόχου, αλλά και βαθμολογικά πάμε πολύ καλά. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι τέλος γιατί δείξαμε και στους 4 αγώνες πρωταθλήματος ότι μπορούμε να τερματίσουμε πολύ ψηλά στο τέλος της σεζόν».

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και συντελεστή τέρματων 17 υπέρ και 9 κατά. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας.