
Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση των διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων και U-19 για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η απόφαση αυτή επηρέαζει τις Εθνικές μας ομάδες Νέων και Νεανίδων που είχαν προγραμματισμένες επίσημες υποχρεώσεις τον ερχόμενο Μάρτιο και Απρίλιο.
Η UEFA προχώρησε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση της τονίζει πως, προτεραιότητα της αποτελεί η υγεία των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών και για αυτό προχώρησε στην ακύρωση των διοργανώσεων.






![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



