Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Δημήτρης Σπυριδάκης σχολιάζει τις προπονήσεις της U19

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης σχολιάζει τις προπονήσεις της U19


Ο Δημήτρης Σπυριδάκης, ποδοσφαιριστής της ομάδας U19, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για την καθημερινότητα στις προπονήσεις της Ακαδημίας μας, τη βοήθεια του τεχνικού τιμ για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

«Οι προπονήσεις μας είναι καθημερινές και αφορούν τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και την τεχνική μας. Δουλεύουμε αρκετές ώρες, ακόμη και μετά το τέλος της προπόνησης για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε σε ψηλό επίπεδο. Είναι λίγο δύσκολο να μην έχεις το κίνητρο των αγώνων το Σαββατοκύριακο, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή», το αρχικό του σχόλιο.

Και συνέχισε: «Οι προπονητές και γενικά η Ακαδημία μας παρέχει τα πάντα ώστε να αναπτυχθούμε σωστά και να βελτιωθούμε. Κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην επηρεαστούμε από την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι δύσκολη λόγω και του κορωνοϊού, όμως εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Ελπίζουμε σύντομα να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα και να επιστρέψουμε στη δράση».