Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Γιώργος Μαυρής σχολιάζει τις προπονήσεις της U17

Ο Γιώργος Μαυρής σχολιάζει τις προπονήσεις της U17


Ο Γιώργος Μαυρής, ποδοσφαιριστής της ομάδας U17, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για τις προπονήσεις, τη βοήθεια που έλαβαν από την Ακαδημία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι έτοιμοι με την επιστροφή στη δράση.

«Είναι δύσκολη η εποχή για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε προπόνηση, έτσι ώστε να διατηρηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτές τις μέρες εστιάζουμε περισσότερο σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Στόχος είναι να αυξήσουμε τη δύναμη μας», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Έχουν αυξηθεί τα άτομα στις προπονήσεις και αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας, όμως ακόμη χρειάζεται χρόνος μέχρι να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας επίπεδα. Οι προπονητές μας, έκαναν όλο αυτό το διάστημα, το καλύτερο δυνατό για να μην μείνουμε πίσω στη φυσική μας κατάσταση. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μέχρι τις 10/6, έπειτα θα ξεκουραστούμε για ένα μήνα και θα επανέλθουμε. Με την ελπίδα ότι τη νέα σεζόν όλα θα είναι όπως πριν και θα επιστρέψουμε στη δράση».