Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μεγάλες νίκες για τις ομάδες της Ακαδημίας μας!

Μεγάλες νίκες για τις ομάδες της Ακαδημίας μας!

Πέντε αναμετρήσεις περιλάμβανε το σημερινό (20/11) πρόγραμμα για τις ομάδες της Ακαδημίας μας. Η ομάδα U19 αντιμετώπισε την Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική.


Οι ομάδες U14, U15, U16 και U17 τέθηκαν αντιμέτωπες με την Πάφος FC στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη φάση θα αγωνιστούν οι πρώτες 8 ομάδες από την Ανώτατη Κατηγορία συν οι 2 πρώτες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας.

Οι 10 ομάδες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες των ομάδων μας

Η ομάδα U19 κέρδισε την Ανόρθωση με 6-3 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και στο +1 από τη δεύτερη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ. Χατ τρικ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Σπυριδάκης και από ένα οι Κυριακίδης, Σάββα και Ασημένος.

Η ομάδα U17 εξήλθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Πάφος FC. Τα τέρματα σημείωσαν οι Παντελή και Ανδρέου. Η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Πέτυχε 18 τέρματα και δέχθηκε 7.

Η ομάδα U16 κέρδισε την Πάφος FC με 9-1. Χατ τρικ πέτυχε ο Γρηγορίου, δύο γκολ πέτυχε ο Πέπης και από ένα οι Νικολαΐδης, Νικολάου, Ανδρέου και Χατζηευαγγέλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 τερμάτισε στην 3η θέση με 17 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Πέτυχε 23 τέρματα και δέχθηκε 10.

Η ομάδα U15 κέρδισε την Πάφος FC με 3-1 χάρη στα γκολ των Παναγή, Χριστοδούλου και Ε. Στυλιανού. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 4η θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Πέτυχε 16 τέρματα και δέχθηκε 11.

Η ομάδα U14 κέρδισε την Πάφος FC με 5-0 χάρη στα γκολ των Κωνσταντινίδη, Χ. Μιχαήλ, Κ. Μιχαήλ, Θεοδοσίου και Στυλιανού. Το «τριφύλλι» τερμάτισε στη 2η θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πέτυχε 30 τέρματα και δέχθηκε 5.