Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ O απολογισμός της Ακαδημίας μας

O απολογισμός της Ακαδημίας μας


Πέντε αναμετρήσεις περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας. Στα πρωταθλήματα Παίδων (U14, U15, U16, U17) είχαμε τη 3η αγωνιστική στη β’ φάση κόντρα στην Καρμιώτισσα, ενώ η ομάδα U19 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός για τους «πράσινους».

Η ομάδα U19 εξήλθε ισόπαλη 2-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Ναθαναήλ και Σπυριδάκης. Το “τριφύλλι” αγωνιζόταν σε διάστημα του αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές λόγω δύο αποβολών ενώ έχασε και πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 2-2. Παρά την ισοπαλία διατηρήθηκε στην 1η θέση με 29 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ.

Συνέχισε με νίκη η ομάδα U17 που επικράτησε με 0-5. Σκόρερ χρίστηκαν οι Α. Ανδρέου, Νεοφύτου, Mιχαηλίδης και Βασιλείου (2). Το «τριφύλλι» έχει πλέον εννέα βαθμούς και είναι μόνο στην 1η θέση.

Η ομάδα U16 έφερε ισοπαλία 0-0, έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες και τρία δοκάρια. Η συγκομιδή της ομάδας ανέβηκε στους τέσσερεις βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.

Η ομάδα U15 πήρε τη νίκη με 5-0, πετυχαίνοντας το τρία στα τρία στη β’ φάση και παρέμεινε στην 1η θέση με εννέα βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων. Από δύο γκολ έβαλαν οι Ευαγγέλου και Μιχα΄ήλ, ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Τσαγγάρης.

Ευρεία νίκη με 6-1 για την ομάδα U14. Χατ-τρικ πέτυχε Θεοδοσίου που είχε και χαμένο πέναλτι ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Κίττου, Νεοκλέους και Βασιλείου. Το «τριφύλλι» έφτασε τους επτά βαθμούς και ισοβαθμεί στην 1η θέση μαζί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

U19 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

U17 | ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5

U16 | ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U15 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 5-0

U14 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 6-1