Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ O απολογισμός αγώνων του Σαββάτου

O απολογισμός αγώνων του Σαββάτου

Έξι αναμετρήσεις περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας, με τους δύο να αναβάλλονται. Στα πρωταθλήματα Παίδων (U14, U15, U16, U17) είχαμε τη 5η αγωνιστική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ η U19 αντιμετώπισε εντός έδρας την ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική. Η γυναικεία ομάδα U17 είχε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική κόντρα στην Lakatamia FC. Στα τέσσερα παιχνίδια που έγιναν, οι ομάδες μας σημείωσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.


Η ομάδα U19 κέρδισε με ανατροπή, 2-1 την AEΛ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Τα τέρματα του «τριφυλλιού» σημείωσαν οι Σπυριδάκης (πεν.) και Χρίστου Α.

Η ομάδα U17 κέρδισε εντός έδρας την AEK με 1-3 και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς! Τα τέρματα σημείωσαν οι Οζλέρ, Παπαδόπουλος και Σκορδής.

Η γυναικεία ομάδα U17 αν και είχε αγώνα, αυτός δεν έγινε λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα U16 κέρδισε εκτός έδρας με ανατροπή, 1-2 χάρη στα δύο γκολ του Πέπη και του Χατζηευαγγέλου. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας ανέβηκε στους δέκα βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ομάδα U15 δεν αγωνίστηκε. Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα και θα διεξαχθεί στην 26/1.

Η ομάδα U14 έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με γκολ που σημείωσε ο Κωνσταντινίδης. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

U19 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-1

U17 | AEK – OMONOIA 1-3

U17 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ | LAKATAMIA FC – OMONOIA ΑΝΑΒΟΛΗ

U16 | AEK – OMONOIA 1-2

U15 | OMONOIA – AEK ANABOΛΗ

U14 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-1