Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Χρυσομήλη: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε όμως ο στόχος του τίτλου δεν αλλάζει»

Χρυσομήλη: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε όμως ο στόχος του τίτλου δεν αλλάζει»


Επιστροφή στη δράση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19 αυτήν την εβδομάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Ο ακραίος επιθετικός του «τριφυλλιού», Κυριάκος Χρυσομήλης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αυριανό αγώνα και την παρουσία της ομάδας τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Μετά από τα αποτελέσματά των δύο πρώτων αγωνιστικών η νίκη αύριο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται. Δεν έχουμε κάνει το ξεκίνημα που θα θέλαμε στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν αλλάζει τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της φετινής σεζόν, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Η Δόξα είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παρά το γεγονός ότι έχει έρθει φέτος στην πρώτη κατηγορία. Θα παλέψει για την παραμονή της. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τον αγώνα και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου και θα αρχίσει στις 11:00.