Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Είμαι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση των παικτών μου»

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση των παικτών μου»

Ο προπονητής της U17 της, Γιώργος Ιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα. Αναφέρθηκε στην προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο και τους στόχους που έχουν τεθεί.
Αναλυτικά:
«Όλα κύλησαν ομαλά στην προετοιμασία και η ομάδα παρουσιάζεται μέρα με τη μέρα καλύτερη. Ακολουθούμε το πλάνο της Ακαδημίας, θεωρητικά και πρακτικά, για να κατανοήσουν οι μικροί τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Αν και είμαι 6 χρόνια στην Ακαδημία, είμαι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση που επιδεικνύουν οι παίκτες μου ως προς τους στόχους που έχουμε θέσει» το αρχικό του σχόλιο.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στόχος είναι μέχρι το τέλος της σεζόν μερικοί από τους παίκτες μας να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα. Είμαι σίγουρος όσο αφορά την πορεία που θα έχει η ομάδα και την ανταγωνιστικότητα που θα δείξει. Υπάρχει δίψα για διάκριση και ομαδικό πνεύμα. Η Ακαδημία μας παρέχει όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε επαγγελματικά».
Η ομάδα U17 της Ομόνοιας αγωνίζεται το Σάββατο εντός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Άδωνη Ιδαλίου και θα αρχίσει στις 11:00.