Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Ακαδημίας μας. Δράση έχουμε στο πρωτάθλημα Νέων, στα πρωταθλήματα Παίδων, καθώς και στα πρωταθλήματα Κοριτσιών Κ15 και Κ18.


Η ομάδα U19 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αγία Νάπα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας και θα αρχίσει στις 15:00.

Η ομάδα U17 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας και θα αρχίσει στις 12:00.

Η ομάδα U16 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας και θα αρχίσει στις 09:30.

Η ομάδα U15 θα υποδεχθεί την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Άδωνη Δαλίου και θα αρχίσει στις 12:00.

Η ομάδα U14 θα υποδεχθεί την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Άδωνη Δαλίου και θα αρχίσει στις 09:30. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του OFC TV exclusive.

Η ομάδα U18 Κοριτσιών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κοινοτικό Στάδιο Τρούλλων και θα αρχίσει στις 10:00.

Η ομάδα U15 Κοριτσιών θα υποδεχθεί τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.