Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολύτιμες εμπειρίες στην Αθήνα για τις ομάδες Κ14 & Κ16

Πολύτιμες εμπειρίες στην Αθήνα για τις ομάδες Κ14 & Κ16


Στην Αθήνα βρέθηκαν από τις 8 μέχρι τις 13 Μαΐου οι ομάδες Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας μας. Στην παραμονή τους εκεί έδωσαν από δύο φιλικούς αγώνες η κάθε ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Την Παρασκευή (10/05) οι ομάδες μας αντιμετώπισαν το τριφύλλι της Αθήνας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η ομάδα Κ14 εξήλθε ισόπαλη 1-1 με το γκολ να σημειώνει ο Δημήτρης Σώζου. Η ομάδα Κ16 χρόνων κέρδισε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Στυλιανού Κωνσταντινίδη.

Την επόμενη μέρα οι ομάδες μας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η ομάδα Κ16 ηττήθηκε με 2-0, ενώ η ομάδα Κ14 έμεινε στην ισοπαλία 2-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλέξανδρος Σκέντερ και Άγγελος Γιαλλούρής.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνει παρούσα σε φιλικούς αγώνες στην Αθήνα και συγκεκριμένα απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (πέρσι αντιμετωπίσαμε και τον Πανιώνιο).

Ήταν μία καλή ευκαιρία για τους μικρούς να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και να μετρήσουν δυνάμεις, με την παρουσία τους να κρίνεται ως πέρα για πέρα θετική.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς αποστολής στην Αθήνα, τα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου και την Match Prime Liquidity.