Η Κ17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία είναι ήδη πρωταθλήτρια στην κατηγορία της αντιμετωπίζει τον Αποέλ σε ένα παιχνίδι που έχει περισσότερο χαρακτήρα φιέστα τίτλου.
Μάλιστα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν είσοδο στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους του «We are the Champions» και πλέον όλοι περιμένουν το φινάλε του αγώνα για να σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα Κ17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το απόγευμα θα βρεθεί και στο ΓΣΠ για τον γύρο του Θριάμβου και για να εισπράξει το ζεστό χειροκρότημα από τον Πράσινο ΛΑΟ.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
