Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Άθλος, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

Άθλος, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

img_6504


Ναι, είναι άθλος. Για οποιονδήποτε είναι κοντά σε αυτό το τμήμα, οποιονδήποτε έζησε από κοντά την προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες 20 μέρες (δυστυχώς δεν είμαστε και πολλοί) είναι άθλος και αξίζουν 1000 μπράβο σε όλους τους συντελεστές του καλού ξεκινήματος.

Πριν από 3 εβδομάδες, μόλις ανέλαβε εκ νέου ο Χριστόφορος με την επιτροπή το τμήμα ήταν κλειστό. Δεν είμαστε υπερβολικοί, ήταν κλειστό. Στο ρόστερ υπήρχαν μόνο 2 καλαθοσφαιριστές, ο Γαβριήλ Κοιλαράς και ο αρχηγός Γιώργος Κωνσταντίνου, οι μόνοι που δεν εγκατέλειψαν το πλοίο όταν έμοιαζε να βυθίζεται, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν συμπληρωμένα ρόστερ. Προπονητής δεν υπήρχε και κυρίως δεν υπήρχε χρόνος!

Ξεκίνησε έτσι ένα τρελό σπριντ, για να στηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, να γίνει ανταγωνιστική αν μη τι άλλο να μην πέσει αμαχητί. Σιγά σιγά, κτιζόταν κάτι καλό, πάντα με χαμηλούς τόνους. Ούτε οι νίκες στα φιλικά τους παρέσυραν, ούτε το γεγονός πως οι 4 Αμερικανοί έδειχναν εξαιρετικοί. Δουλειά, δουλειά, δουλειά…Μέχρι που φτάσαμε στα σημερινά! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε σήμερα μια ομάδα με 3πλάσιο προϋπολογισμό, που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα!

Δεν αλλάζουν οι στόχοι πάντως, ούτε η φιλοσοφία. Με τον ίδιο προσγειωμένο τρόπο, θα προσεγγίσουν ολόκληρη τη χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οτιδήποτε περισσότερο έρθει, καλοδεχούμενο, η ουσία όμως είναι να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Εκεί μιλάμε για άθλο…

Επόμενο παιχνίδι με ΑΕΛ στο Ελευθερία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πιο δύσκολο και οπωσδήποτε πιο σημαντικό από το σημερινό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στο τμήμα δίνουν ότι έχουν για αυτή την ομάδα, το ίδιο και οι αθλητές της. Ήρθε η ώρα να στηρίξει και ο κόσμος. Με ένα κατάμεστο Ελευθερία, οι παίκτες μας θα πηδάνε ψηλότερα, θα τρέχουν γρηγορότερα, θα παίξουν με ακόμα περισσότερο πάθος! Όλοι εκεί!