Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ποντάρουν στα κίνητρα των Αμερικανών!

Ποντάρουν στα κίνητρα των Αμερικανών!

 


img_6206

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρασύρονται από τα επιτυχημένα αποτελέσματα του Τουρνουά Καραμαλλάκης, η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλει ο ιδιαίτερα απαιτητικός Μιχάλης Τσαγγαρίδης και κανείς δεν πρόκειται να χαλαρώσει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μόλις πριν τρεις εβδομάδες ξεκίνησε η προετοιμασία λόγω των γνωστών προβλημάτων!

Οποιοσδήποτε βρέθηκε στο γήπεδο όμως (δυστυχώς -και μας λυπεί που το λέμε μιας και το Τουρνουά ήταν στη μνήμη ενός πιστού στρατιώτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ- δεν ήταν πολλοί), σε ένα από τα δυο παιχνίδια, ακόμα και αν δεν καταλαβαίνει πολλά πολλά από καλαθόσφαιρα, ξεχώρισε την ενέργεια που βγάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παρκέ, τη διάθεση που έχουν όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που έχουν και να παίξουν καλό μπάσκετ!

Ασφαλώς αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι 4 Αμερικανοί, Baker, Diggs, Allen και Ingram. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, για αυτό αποκτήθηκαν, για να κάνουν τη διαφορά και δείχνουν να έχουν μεγάλη θέληση να το κάνουν. Αρκετός κόσμος έμεινε με το στόμα ανοικτό από το συνεχές τρέξιμο τους, τη διάθεση τους, την πίστη σε αυτή την ομάδα. Και για αυτό όμως υπάρχει λογική εξήγηση: το πρώτο χαρακτηριστικό που έψαχναν οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (πέραν της ποιότητας προφανώς) όταν έκαναν την επιλογή τους, ήταν τα κίνητρα! Οι 4 Αμερικανοί είναι νεαροί που έχουν όνειρα, θέλουν να προχωρήσουν στη καριέρα τους, διψούν να παίξουν μπάσκετ, κάτι που φάνηκε άλλωστε από τα όσα έλεγαν μόλις υπέγραψαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Δείτε χαρακτηριστικά:

Dwayne Lee Ingram

Ο Θεός είναι πάντα στο μυαλό μου και τον ευχαριστώ που με ευλόγησε! Πάω στη Κύπρο, να δείξω τι αξίζω εκεί! Μείνετε ασφαλής φίλοι. Ευχαριστώ το μάνατζερ μου για τη σκληρή δουλειά, τώρα είναι ώρα να βγούμε στη κορυφή!

Jamar Diggs

Πραγματικά νιώθω ευλογημένος! Υπέγραψα το δεύτερο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και θα παίξω μπάσκετ στην Κύπρο φέτος. Είμαι ευγνώμον για τις ευκαιρίες που μου δίνονται σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι, την καλαθόσφαιρα!

Melvin Baker

Νιώθω ευλογημένος που είμαι σε αυτό το παιχνίδι! Δεν μπορώ να παραπονεθώ!

Jeremy Allen

10 ώρες πτήση από σπίτι μου, ξεκινάει η επαγγελματική μου καριέρα! Κύπρος, σου έρχομαι! Είμαι ευγνώμον για αυτή την ευκαιρία, ευχαριστώ το Θεό!

Το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ οι φιλοδοξίες και τα κίνητρα των παικτών της, δεν μπορούμε ακόμα να το ξέρουμε, θα δείξει η πορεία μέσα στη χρονιά! Δεν παρασυρόμαστε ούτε εμείς, γιατί γνωρίζουμε πόσο πολλές είναι οι καθημερινές δυσκολίες! Εκείνο που ξέρουμε είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αιφνιδιάσει αρκετούς! Εκείνο για το οποίο είμαστε βέβαιοι, είναι πως αν το τμήμα αυτό είχε περισσότερη στήριξη, οικονομική και από τον κόσμο, θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλά!