Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου για τους στόχους της ομάδας

Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου για τους στόχους της ομάδας

img_6068


Η παρουσίαση της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας

Μπορεί το καλαθοσφαιρικό της διαμέτρημα να μην είναι σαν αυτό του ποδοσφαιρικού, αυτού δηλαδή που την έχει καθιερώσει ως ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του τόπου μας! Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο λόγος. Την πράσινη ομάδα που δεν έχει καταφέρει ως τώρα να φθάσει στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου, όσον αφορά τα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας. Δεν μπορεί όμως να πει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τη δική της ξεχωριστή προσφορά στο άθλημα, κυρίως μέσα από σπουδαίους παίκτες που έχει αναδείξει, χάριν κυρίως στην (παραδοσιακή) παραγωγή ταλέντων, στα εφηβικά της τμήματα!

Όσο για τη χρονιά που έρχεται; Τι μπορεί να πετύχει σε αυτήν το “τριφύλλι”; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της…

Την απάντηση δίνει ο κ. Χριστόφορος Χριστοφόρου:

“Ο βασικός μας στόχος, θα είναι η διατήρηση της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων. Θα είναι όμως μια δύσκολη προσπάθεια. Ο λόγος βέβαια που οι στόχοι μας είναι περιορισμένοι σε αυτό το σημείο, είναι ο οικονομικός. Θα προσπαθήσουμε για την όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή παρουσία και να φανούμε ανταγωνιστικοί”.

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για το τι εύχεται γι` αυτό; “Βάση αυτών των αλλαγών, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο ανταγωνισμού.

Μέσα από την πορεία όμως, θα είναι καλύτερα να κρίνουμε, βάση των αποτελεσμάτων αυτού του εγχειρήματος. Εύχομαι να πετύχει αυτό το εγχείρημα και να μπουν οι βάσεις για ανέλιξη του Κύπριου παίκτη”.

Για τους στόχους που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα των πρασίνων, μίλησε και ο αρχηγός της, ο Γιώργος Κωνσταντίνου:

“Ο στόχος της ομάδας μας θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, για να φέρουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κοντά στο άθλημα”.

Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε και στις καινοτομίες του φετινού πρωταθλήματος:

“Πιστεύω ότι θα ήταν το ότι καλύτερο για όλες τις ομάδες και φυσικά για το πρωτάθλημα, αν δεν υπήρχε το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει και το άθλημα μας. Πάντως από πλευράς διοργάνωσης, αυτές οι αλλαγές θα κάνουν καλό στο άθλημα.

Εύχομαι τέλος να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, μέσα σε πλαίσια υγιούς ανταγωνισμού και να έλθει ο κόσμος κοντά στο άθλημα”.