Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αποδόθηκε δικαιοσύνη!

Αποδόθηκε δικαιοσύνη!

img_6174


Άργησε αλλά ήταν ορθή! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ αποφάσισε όπως απορρίψει την ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή των Τζέρεμι Άλεν, Άνθονι Λι-Ίγκραμ, Τζαμάρ Ντιγκς και Ντονάτας Βισότσκις στον αγώνα της πρεμιέρας. Περισσότερα για το σκεπτικό της απόφασης θα γνωρίζουμε αύριο, η ουσία είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει τους βαθμούς που κέρδισε δίκαια μέσα στο παρκέ! Πιο κάτω το πώς εξελίχθηκε η δίκη:

Η δίκη άρχισε με αίτηση απόρριψης της ένσταση του Απόλλωνα από τον δικηγόρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού δεν τηρούσε τις πρόνοιες του καταστατικού. Ακολούθως η δικαστική διέκοψε την εκδίκαση για να εξετάσει το αίτημα, για να ανακοινωθεί τελικά πως η δικαστική επιφυλάσσεται για την απόφαση, αφού ακούσει τις δυο πλευρές! Δηλαδή ακόμα ενώ οι δικηγόροι των δυο ομάδων αγόρευαν, υπήρχε το ενδεχόμενο, η σημερινή εκδίκαση να ήταν ως μη γενόμενη και να πέσει η έφεση του Απόλλωνα έτσι κι αλλιώς.

Ακολούθως ξεκίνησε η εκδίκαση της ένστασης, στην οποία κλήθηκε πρώτα σαν μάρτυρας ο διευθυντής της ΚΟΚ Νεόφυτος Νεοφυτίδης, ο οποίος είπε πως δεν παρέλαβε τη λίστα, αλλά δεν γνώριζε αν έχει σταλεί. Ακριβώς μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάθεσε την απόδειξη πληρωμής (ονομαστικά) των καλαθοσφαιριστών, κάτι που ήταν και όλη η ουσία, αφού αν η ομοσπονδία δεν είχε τη λίστα, δεν θα μπορούσε να εκδόσει ονομαστικές αποδείξεις! Στη συνέχεια καλέστηκε σαν μάρτυρας ο έφορος καλαθόσφαιρος Χριστόφορος Χριστοφόρου και ο messenger που παρέδωσε τη λίστα. Ο κ. Χριστοφόρου κατέθεσε πως έδωσε ιδιοχειρώς στο messenger τη λίστα και ο τελευταίος με τη σειρά το ότι την παρέδωσε κανονικά στην ομοσπονδία.Ο έφρορος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ξεκάθαρο πως όλες οι διαδικασίες έγιναν νομότυπα και είχε δωθεί στο κομισάριο του αγώνα Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ, πριν από την έναρξη του, η ονομαστική απόδειξη των καλαθοσφαιριστών για τους οποίος ο Απόλλωνας έκανε ένσταση.

Τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη, αφού όπως προαναφέραμε, η ένσταση απορρίφθηκε!