Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Επιμένει η αστυνομία

Επιμένει η αστυνομία

img_0933
Δεν θα ανοίξει όπως φαίνεται η κάτω κερκίδα

Επιμένει η αστυνομία, πως η συρόμενη κερκίδα δεν πρόκειται να ανοίξει. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η αστυνομία Κύπρου τα δυο σωματεία, αν η συρόμενη κερκίδα ανοίξει, δεν θα υπάρξει αστυνόμευση του αγώνα, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Αυτό που συνεπάγεται προφανώς, είναι η μη διεξαγωγή του παιχνιδιού, γιατί κανένας διαιτητής δεν παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ χωρίς αστυνομία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν προφανώς πολύ άδικη την απόφαση, αφού στο Λευκόθεο (έδρα του Αποέλ) οι κερκίδες είναι ακόμα πιο κοντά και η αστυνομία δεν αντέδρασε ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Στην ουσία η αστυνομία αναγκάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ, να χάσει ένα κομμάτι της δύναμης του κόσμου της, με το κλείσιμο της συρόμενης κερκίδας.

Προκύπτουν πάντως συγκεκριμένα ερωτήματα από την απόφαση, τα οποία θεωρούμε υποχρέωση μας να απευθύνουμε στους αρμόδιους:

  1. Πώς ακριβώς θα διεξαχθεί το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Λευκόθεο; Ή μήπως θα αλλάξει στάση τότε η αστυνομία;
  2. Από τη στιγμή που υπάρχουν άλλες δυο κερκίδες (Δυτική και Ανατολική, πίσω από τις μπασκέτες) που έχουν την ίδια απόσταση με την Νότια όταν η συρόμενη είναι ανοικτή, πώς μπορεί η αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια σε αυτές και όχι στην κερκίδα με τη συρόμενη;
  3. Η χωριτικότητα του Ελευθερία είναι 6000 οπαδοί. Μετά την παραχώρηση της Ανατολικής στην διοίκηση του Αποέλ, καθώς και το κλείσιμο της συρόμενης, η χωριτικότητα πέφτει στις 3400 άτομα. Τι θα γίνει αν έρθει 5000 κόσμος; Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δικαίωμα να πουλήσει τα εισιτήρια..