Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ “Η όλη διαδικασία χρησιμοποιήθηκε επιλεκτικά”

“Η όλη διαδικασία χρησιμοποιήθηκε επιλεκτικά”

chris-kok


Με επιστολή του προς τα πράσινα μέσα, ο Χριστόφορς Χριστοφόρου, έφορος της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν για την λίστα με τους παίκτες της ομάδας μας, κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς όπως αναλάβουν τις ευθύνες τους:

“Εκφράζω την θλίψη και την πικρία μου για την όλη διαδικασία που ακολουθείται όσον αφορά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες  σχετικά με το όλο θέμα που προέκυψε με την παραπομπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα μας ένα πολύτιμο βαθμό. Να τονίσω ότι έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ,οι οποίες εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι έξω από τα πλαίσια της λογικής και χωρίς να δείχνουν πρόθεση στο να βοηθήσουν το άθλημα γενικότερα.

Η ομάδα μας έχει απολέσει ένα βαθμό της νίκης ,όχι για την περιβόητη λίστα των 25 , για την οποία είναι τουλάχιστον αστείο να σχολιάσουμε ,αλλά για μία υπογραφή που έλειπε από ένα έγγραφο καλαθοσφαιριστή ο οποίος  δεν είχε ποτέ έστω και ένα λεπτό συμμετοχής  και για τον οποίο η ΚΟΚ είχε προβεί σε ακύρωση της μεταγραφής του αρκετές μέρες μετά από τον αγώνα ΕΘΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ είχαν κατατεθεί τα έγγραφα πολύ πριν , πράμα που δείχνει πλέον ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε το όλο θέμα.

Θεωρούμε ότι η όλη διαδικασία  χρησιμοποιήθηκε επιλεκτικά για το σωματείο μας ενώ για χρόνια  δεν επιδεικνύετο τόση πολύ ευαισθησία για αυτό το θέμα.

Η ομάδα μας είχε κερδίσει τον αγώνα στο γήπεδο και θεωρούμε ότι η όλη διαδικασία εις βάρος μας έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Καλούμε πλέον όλους τους αρμόδιους φορείς όπως αναλάβουν τις ευθύνες τους και εμείς τονίζουμε ότι έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας και δείξαμε ότι κερδίζουμε τους αγώνες στο γήπεδο και όχι με αναξιοπρεπή μέσα .

Προσωπικά  αναλαμβάνω και θα συνεχίσω να αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη σαν επικεφαλής του καλαθοσφαιρικού τμήματος και απολογούμαι για την πικρία που έχουμε δώσει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τόσο εγώ προσωπικά ,όσο και η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ νοιώθουμε το βάρος της ευθύνης μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αξιοπρεπώς  για το μεγαλείο του σωματείου μας και για τον κόσμο μας.

Χριστόφορος Χριστοφόρου”